Delo v domači pisarni je praktično in s tehničnega vidika enako dobro kot delo v tradicionalni pisarni. No skoraj. Doma uporabniki pogosto nimajo dovolj priključkov za različne naprave. Rešitev ponuja 12-v-1 priklopna postaja USB-C podjetja Hama, ki ima celo integrirano držalo za prenosnike.

Uporabite ga lahko na primer za priključitev dveh dodatnih monitorjev na prenosni računalnik in prikazovanje različnih vsebin na treh zaslonih. To omogoča tehnologija Multi-Stream Transport. Dodatne vtičnice so: štirje USB-A, en USB-C napajalnik, en VGA, dva HDMI, en LAN, en čitalnik kartic SD, en čitalnik kartic microSD in 3,5-mm avdio vtičnica. Vtičnica USB-C podpira USB Power Delivery (USB PD) in tako omogoča polnjenje z napajalno enoto USB-C.

Pri prenosu podatkov se priklopna postaja lahko pohvali s hitrostjo prenosa Gigabit Ethernet do 1 Gbit / s in hitrostjo prenosa SuperSpeed ​​do 5 Gbit / s. Obdeluje tudi podatke s kartic SD in microSD do 2 TB.

S trdnim aluminijastim ohišjem in s povsem estetskega vidika je priklopna postaja skoraj predobra, da bi bila namenjena samo domači pisarni. Osupljiva lastnost je širok razmik med vtičnicami, ki olajša priključitev širokih vtičev. Optimizirana zaščita pred preklopom, dosežena z uporabo prilagodljivih materialov, preprečuje poškodbe kablov in zaokroža visokokakovostni videz 12-v-1 priklopne postaje USB-C s prenosnim stojalom.

  • Super hitrost prenosa podatkov do 5 Gbps
  • Vtičnica USB-C podpira USB Power Delivery (USB PD) in zato omogoča polnjenje prek napajalne enote USB-C
  • Za popolno visoko ločljivo kinematografsko kakovost visoke ločljivosti s slikovnimi pikami 4096 x 2160 (4K)
  • Z MST (Multi-Stream Transport) lahko na primer na prenosni računalnik povežete dva dodatna monitorja in hkrati uporabljate vse tri zaslone z različno vsebino
  • Gigabitni Ethernet prenos podatkov s hitrostjo do 1 Gbps
  • Čitalnik kartic SD in micro-SD podpira pomnilniške kartice do 2 TB