MINI POLNILNIK – MAKSIMALNA MOČ

Vsak gram šteje, ko potujete, a zakaj naj vam to prepreči, da ne bi prinesli hitrega polnilnika za pametni telefon ali tablični računalnik? Kdo bi si mislil! Za tiste ki pogosto potujete ponujamo kompakten paket moči, sestavljen iz mini polnilnika, opremljenega z najnovejšo tehnologijo ultra hitrega polnjenja, zahvaljujoč USB-C, PowerDelivery in Qualcomm® Quick ChargeTM.

ULTRA KOMPAKTEN, ULTRA LAHEK IN ULTRA MOČAN

Zaradi kompaktnih dimenzij (3,4 x 2,8 x 6,8 cm) je polnilnik približno 40 odstotkov manjši od običajnih hitrih polnilnikov. Približno velikosti škatlice vžigalic, torej je vedno dovolj prostora v vozičku za ročno prtljago ali vikend torbi. Tehta le 50 gramov. Kompakten, majhen in praktičen, a najboljši del: njegova turbo hitra hitrost polnjenja zagotavlja, da je še vedno izjemno hitra. Zahvaljujoč tehnologiji Power Delivery z izhodno močjo 18 vatov traja le 25 minut, da pametni telefon napolnite do 50 odstotkov.

»POWER DELIVERY«

Power Delivery, znan tudi kot USB PD, je tehnologija polnjenja, ki zagotavlja izjemno hitro, a hkrati previdno polnjenje baterije. Ta standard je primeren tudi za naprave Apple. Naš polnilnik ima polnilno zmogljivost 18 vatov, kar je več kot dovolj za hitro polnjenje pametnih telefonov.

Če želite v celoti izkoristiti tehnologijo hitrega polnjenja, boste potrebovali kabel za hitro polnjenje s povezavami USB-C do USB-C. Uporabniki Apple iPhonov lahko izkoristijo tudi napajalni paket z uporabo kabla s povezavami Lightning do USB-C.