Hranite svoje skrivnosti
Z DROBILNIKOM ZA DOKUMENTE “PREMIUM M10”

Če se računi, pogodbe ali iztečene bančne kartice znajdejo v vaši košari za odpadke, ne da bi jih razrezalii, lahko vaši strogo zaupni podatki zlahka pridejo v napačne roke. Ne dajte priložnost tatovom podatkov! Drobilnik dokumentov “Premium M10” vaše dokumente drobi na drobne delce velikosti 3 x 9 mm, da zaščiti vaše občutljive podatke.

VARSTVO PODATKOV V SKLADU S SPLOŠNO UREDBO O VARSTVU PODATKOV
“Premium M10” je popolno praktično vsakodnevno orodje za vaš dom, domačo pisarno ali na delovnem mestu. Naš drobilnik papirja, skladen z GDPR, je idealen za uničenje zelo občutljivih podatkov, kot so plačilne liste, davčne evidence in bančni izpiski. Koščki padejo neposredno v 18-litrsko zbiralno košaro. V kontrolnem oknu lahko vidite, kdaj je čas, da izpraznite košaro za papir. Njegovi štirje valji omogočajo gladko premikanje našega premikalnega drobilnika dokumentov iz enega vogala v drugega in ga namestite točno tam, kjer ga potrebujete.

Skozi podajalnik papirja lahko tudi drobite plastične kartice. To vam omogoča varno razpolaganje s karticami zvestobe in kreditnimi karticami ter preprečuje, da bi jih drugi uporabljali ali brali.

VARNO Uničite svoje zaupne podatke
Z MIKRO REZI

Drobilnik dokumentov lahko uniči do 10 listov papirja DIN A4 (80 g / m²) hkrati. Lučka za vklop vam omogoča, da takoj vidite, ali je naprava vklopljena. Profesionalni rezalni bloki vaše zaupne dokumente razrežejo na drobne koščke 3 x 9 mm. Mini delci so približno veliki kot uhanček. Ta velikost reza ustreza stopnji varnosti P-4 in zaščitnemu razredu 3 po DIN 66399. To zagotavlja, da vaši zaupni zapisi, poštni listi in podatkovni listi ostanejo zaščiteni in jih je mogoče varno odstraniti.

Zelo praktično: s funkcijo samodejnega vklopa / izklopa drobilnik dokumentov začne samodejno drobiti, ko je material vstavljen v podajalnik, in se ustavi takoj, ko je postopek končan.

KAKOVOSTNA REZILA
IZ VISOKO RAZREDNEGA JEKLA

Ste po nesreči v drobilnik papirja vložili celoten desetstranski speti skript? Ni treba paničariti: visokokakovostni jekleni rezalni bloki bodo naenkrat uničili celoten scenarij – tudi sponke za papir jim ne ustrezajo. Z le 58 dB je drobilnik še posebej tih. Glasno je približno kot deževna prha. V duhu recikliranja in zaradi okolja pa je najbolje, da sponke prej odstranite.

Ker se goljufije povečujejo, je bolj kot kdaj koli prej varno uničevanje dokumentov, kot so izpiski računov, pogodbe, računi ali debetne kartice. Ne bodite žrtev kraje identitete in varujte svoje osebne podatke. Hama-ov drobilnik “Premium M10” otežuje življenje kriminalca.

Plastične kartice je mogoče uničiti tudi skozi režo za papir.Kakovostni rezalniki so narejeni iz jekla in se spopadajo s sponkami