LED obročna lučka je nujna za vplivneže: daje piko na i vlogom in objavam v blogu. Z obročnima LED lučkama „SpotLight FoldUp“ in „SpotLight Steady 120“ proizvajalec dodatne opreme Hama predstavlja dva praktična pripomočka, ki ustrezata različnim zahtevam.

Pri obeh modelih lahko s pomočjo kabelskega daljinskega upravljalnika nastavite barvno temperaturo, od toplo bele do svetle dnevne svetlobe, na 3000, 4500 ali 6000 kelvinov. Intenzivnost svetlobe je mogoče tudi spremeniti. Obstaja deset stopenj svetlosti, od izredno svetle do prijetno zatemnjene.

Zabavna funkcija je učinek očarljivega očesa: obročni odsevi svetlobe dodajo sij očem. Tu je vseeno, ali je slika posneta v navpičnem ali vodoravnem formatu – držalo pametnega telefona s kroglično glavo in prilagodljivim gosjim vratom zagotavlja potrebno prilagodljivost.

Če si podrobneje ogledate vsak model, boste opazili kompaktno velikost “SpotLight FoldUp”. Priročno se zloži in ga lahko pospravite v podnožje – popolno, če morate potovati na različne lokacije. Ko jo nastavite, jo nastavite na višino z najmanj 52 cm na največ 138 cm, pri čemer jo lahko uporabite kot namizno luč in se tako prilega večjim kadrom. Po drugi strani pa je “SpotLight Steady 120” polnopravni stativ za tiste, ki imajo večje načrte. Narejen je iz robustnega in lahkega aluminija – z nogami, ki jih je mogoče popolnoma razstaviti in podaljšati na treh mestih do višine 215 cm – je popolnoma primeren za fotografiranje stoje. Kroglična glava, ki jo je mogoče vrteti v vseh mogočih smereh, zagotavlja najbolj nenavadne kote.

Art. 4642 “SpotLight FoldUp 102” LED obročna luč, komplet za pametne telefone, zložljiva, 10,2 “
Art. 4643 “SpotLight Staady 120” LED obročna luč, komplet za pametni telefon, stojalo, 12 “