Podjetje Steelplast d.o.o. je uradni zastopnik znamke HAMA v Sloveniji. 

Več o podjetju Steelplast si lahko preberete na spletni strani 

www.steelplast.si

O BLAGOVNI ZNAMKI HAMA

HAMA – PRAVA REŠITEV ZA VELIKO LET

  • OD HAMAPHOT KG DO HAMA GMBH & CO KG

Martin Hanke ustanovi Hamaphot KG leta 1923. Z leti Hamaphot postane Hama GmbH & Co KG – specialist za dodatno opremo na različnih področjih – mobilna telefonija, računalniki in digitalni radiji.

  • HAMA SVET IZDELKOV RAZNOLIKO IN UNIKATNO

Za nas velja, da dodatno opremo in preproste dodatke spremenimo v novo izkušnjo. Vendar pa ne ponujamo optimalno rešitev samo na področju dodatne opreme: naši visoki standardi kakovosti se nanašajo tudi na ostale naprave, kot so skuterji in digitalnimi radii. Preprosto povedano, Hama je vedno prava rešitev!

18.000 IZDELKOV

20 LOKACIJ

2.500 ZAPOSLENIH

Pokažemo, kako raznoliki so lahko dodatki, z 18.000 izdelki smo eden vodilnih distributerjev dodatne opreme na svetu. Imamo približno 2500 zaposlenih, ki delujejo na 20 lokacijah po vsem svetu. Tako zagotavljamo visoko kakovost in popolno storitev.

KVALITETA

SAMO NAJBOLJŠI USPEJO

Bolje preprečiti, kot pa zdravit, zato tehnične preizkuse in preverjanje kakovosti jemljemo zelo resno, naša skupina strokovnjakov uporablja najnovejšo opremo ki zagotavlja, da naši izdelki ustrezajo najvišjim standardom kakovosti.

NA PRAVEM MESTU, OB PRAVEM ČASU

PROIZVODI NAMENE HAMA SO NA VOLJO POVSOD PO EVROPI.

Imamo odlično organizirane procese nadzora zalog po vsej Evropi. Dnevno pošljemo približno 3500 naročil iz našega skladišča v Monheimu in še 1000 naročil iz naših decentraliziranih skladišč. To pomeni, da v pošljemo do 10.000 paketov na dan – povprečno pol milijona izdelkov iz Hame vsak dan pride prav do naših strank po vsem svetu.

.