Internetniradio, "IR111"

54829

Nov izdelek

Digitalni radio za sprejemanje nacionalnih in internacionalnih radijskih postaj. Sprejema več kot 20.00 svetovnih postaj. Brezžična povezava. 

Opis

143,96 € z DDV

-10%

159,95 € z DDV

Na seznam želja

 • Digitalni radio za sprejemanje nacionalnih in internacionalnih radijskih postaj preko interneta. Omogoča predvajanje glasbe preko Spotify Connect ali neposredno preko vašega pametnega telefona, PC-ja ali tabličnega računalnika.

  Internetni radio

  Sprejema več kot 20.000 svetovnih radijskih postaj in več kot 10.00 "podcastov". Ustvarite vaše najljubše sezname, ki še niso znane preko spletnega vmesnika  "Frontier Silicon TM". Nudi vam 30 lokalnih prostorov za shranjevanje vaših najljubših internetnih radio postaj - neodvisno od portala vTurner. 

  Povezovanje

  RJ45 Ethernet priključek za vgradnjo v žično omrežje. USB priključek s polnjenjem in funkcijo predvajanja. Brezžična povezava, zahvaljujoč brezžični tehnologiji LAN. WI-FI funkcija za prenašanje glasbe s pametnega telefona/tabličnega računalnika na radio. "Line-in in line-out", ter priključek za slušalke na zadnji strani radia. 

  Tehnični podatki:

  LCD zaslon z osvetlitvijo. Stereo zvočniki (2x5 W). Omrežna dobava 100V-240V, primeren za uporabo po vsem svetu v kombinaciji z adapterjem za posamezne države. 

  Ostalo

  Dva načina alarma. Funkcija dremeža. Združljiv z "Spotify Connect". Nadzor preko "Smart Radio - Powered by UNDOK" aplikacije s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom (Android / iOS). 

  Za stranke: 

  Čem želite uporabljati Spotify Connect, potrebujete uporabniški račun. Za upravljanje radia s pametnim telefonom oz. s katero drugo napravo, morata biti radio in naprava v istem omrežju. 

  V paketu:

  - 1x IR11 Internetni radio

  - 1x daljinski upravljalnik

  - 2AAA bateriji

  - 2x priročnika

  - 1x letak Spotify Connect

 • Barva Bela
  Material Les/plastika
  Dimenzije 15,2 x 15 x 12,2cm
  Povezave Line-in (3,5mm), LAN, USB 2.0, Line-out (3,5mm)